Determinação do teor de nitrato em vegetais da região de Londrina por complexação do ácido salicílico

Authors

  • Bernard Gardes Universidade Estadual de Londrina
  • Dionísio Borsato Universidade Estadual de Londrina
  • Luis Cláudio Novaes da Silva Universidade Estadual de Londrina

DOI:

https://doi.org/10.5433/1679-0359.1986v7n2p60

Keywords:

Analysis of nitrate, Vegetables, Salicylic acid.

Abstract

A method for analysis of nitrate by complexation of salicylic acid has been evaluated. Determination of nitrate levels in kale, spinach, wild chicory, rocket, chicory commercialized in urban area of Londrina (Brazil) has been realized.

 

Downloads

Download data is not yet available.

Author Biographies

Bernard Gardes, Universidade Estadual de Londrina

dborsato@uel.br

Departamento de Química — CCE/UEL

Dionísio Borsato, Universidade Estadual de Londrina

Departamento de Química — CCE/UEL

Luis Cláudio Novaes da Silva, Universidade Estadual de Londrina

 

Estagiário do Departamento de Química — CCE/UEL

Published

1986-01-07

How to Cite

Gardes, B., Borsato, D., & Silva, L. C. N. da. (1986). Determinação do teor de nitrato em vegetais da região de Londrina por complexação do ácido salicílico. Semina: Ciências Agrárias, 7(2), 60–61. https://doi.org/10.5433/1679-0359.1986v7n2p60

Issue

Section

Articles

Similar Articles

1 2 > >> 

You may also start an advanced similarity search for this article.