Social aspects of the brazllian swine production

Authors

  • Caio Abércio da Silva Universidade Estadual de Londrina
  • Paulo Roberto Ribeiro Universidade Estadual Paulista
  • Wilson Castillo Soto Universidade Estadual Paulista
  • David George Francis Universidade Federal de Uberlândia

DOI:

https://doi.org/10.5433/1679-0359.1998v19n1p94

Keywords:

Economics, Sociology, Pigs, Swine production.

Abstract

This article describes the actual social organization of the brazilian swine production. The objetive is to understand the activity, its future and viabilization aspects, binded to its economic and social functions.

 

Author Biographies

Caio Abércio da Silva, Universidade Estadual de Londrina

Professor Adjunto do Departamento de Zootecnia - Centro de Ciências Agrárias Universidade Estadual de Londrina - Cx. Postal 6001-CEP 86051-520 - Londrina-PR.

Paulo Roberto Ribeiro, Universidade Estadual Paulista

 

Doutorando do Curso de Produção Animal - Universidade Estadual Paulista -Faculdade de Ciências Agrárias e Veterinárias - Jaboticabal-SP.

 

Wilson Castillo Soto, Universidade Estadual Paulista

 

Doutorando do Curso de Produção Animal - Universidade Estadual Paulista -Faculdade de Ciências Agrárias e Veterinárias - Jaboticabal-SP.

David George Francis, Universidade Federal de Uberlândia

 

Professor Titular do Departamento de Produção Animal - Universidade Federal de Uberlândia- Uberlândia - MG.

Published

2009-12-01

How to Cite

Silva, C. A. da, Ribeiro, P. R., Soto, W. C., & Francis, D. G. (2009). Social aspects of the brazllian swine production. Semina: Ciências Agrárias, 19(1), 94–98. https://doi.org/10.5433/1679-0359.1998v19n1p94

Issue

Section

Review Article

Most read articles by the same author(s)

1 2 3 4 5 > >> 

Similar Articles

You may also start an advanced similarity search for this article.