Quality characteristics of depectinized apple juices
DOI:
https://doi.org/10.5433/1679-0359.1992v13n1p7Keywords:
Apple, Standart of quality, Depectinized juicesAbstract
Depectinzed apple juices from nine diferent cultivars, processed during the crop 1988/89, were evaluated through microbiological, physicochemical and sensorial techniques just after processing and after one year storage at room temperature. Microbiological analysis indicated a product with good sanity. Physicochemical analysis indicated slight decrease in total acid content after storage. Sensorial analysis indicated the same pattem of acceptance of the product at the end of the experiment. Evaluate through this set of techniques, the juices showed good stability after one year storage.
Downloads
Published
How to Cite
Issue
Section
License
O Copyright dos manuscritos publicados pertence ao periódico. Como são publicados em um periódico de acesso aberto, eles estão disponíveis gratuitamente, para uso privado ou para fins educacionais e não comerciais.
A revista tem o direito de fazer, no documento original, alterações referentes às normas lingüísticas, ortografia e gramática, com o objetivo de garantir as normas padrão do idioma e a credibilidade da revista. No entanto, respeitará o estilo de escrita dos autores.
Quando necessário, alterações conceituais, correções ou sugestões serão encaminhadas aos autores. Nesses casos, o manuscrito deve ser submetido a uma nova avaliação após revisão.
A responsabilidade pelas opiniões expressas nos manuscritos é inteiramente dos autores.